سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۵ اسفند ۱۳۹۶ در ۱:۰۰ ب.ظ چاپ مطلب
ستاره اسکندری به سوره سینما گفت:

بازیگری برای من شغل نیست/ «سرو زیر آب» پیام صلح دارد

setare-eskandari

ستاره اسکندری که امسال با فیلم سینمایی «سرو زیر آب» در سی‌و‌ششمین جشنواره فیلم فجر حضور داشت معتقد است این اثر اگرچه بخشی از تاریخ جنگ ایران و عراق را روایت می‌کند اما پیام صلح دارد.

بازیگر فیلم سینمایی «سرو زیر آب» که اینبار با حضور در نقشی کوتاه اما تاثیرگذار سینمای جنگ را در جشنواره فیلم فجر تجربه کرد به خبرنگار سوره سینما گفت: بازیگری برای من همچنان یک لذت است و هنوز تبدیل به شغل نشده که بخواهم نگاه حساب و کتابی به آن داشته باشم. در نتیجه هر بار که پیشنهادی به من می شود احساس می کنم اولین بار است که به دنیا آمده ام و سعی می کنم تمام و کمال در نقشی که قرار است کاراکتر آن باشم، زندگی کنم. من هنرپیشه برخاسته از تئاترم که تربیت تئاتری به من کمک می کند در کاراکترها عمیق تر نگاه کنم.

وی افزود: به دلیل نگاهی که از همان ابتدا به جنگ تحمیلی بر کشور ما حاکم بود فیلم‌ هایی هم که در ژانر دفاع مقدس ساخته می ‌شود اگرچه از جنگ صحبت می کند اما پیام صلح برای جامعه دارند. «سرو زیر آب» نیز نه تنها از این قاعده مستثنی نبود بلکه در انتقال این پیام یک ادبیات و تصاویر منحصر به فردی را برگزیده بود که باعث شد علاقه من برای حضور در این پروژه بیشتر شود. من یک نقش خاص و ویژه‌ در این فیلم دارم که با وجود کوتاه بودن نقش بسیار تاثیرگذار است.

اسکندری که همیشه نسبت به حضور در آثار دفاع مقدس تمایل نشان داده است، بیان کرد: البته آشنایی قبلی من با محمدعلی باشه آهنگر کارگردان بی تاثیر نبود اما به طور کلی مقوله جنگ برای من و همنسلانم همیشه قابل توجه بوده چون در آن شرایط حضور داشته و زندگی کرده ایم. این احساس باعث می شود که دوست داشته باشیم در هر فرصتی به آن روزها رجوع کرده و آسیب هایش را رصد کنیم. در واقع ببینیم بعد از ۳۰ سال چه تاثیراتی بر جامعه مان گذاشته است.

sarve-zire-ab

این بازیگر ادامه داد: «سرو زیر آب» هم نکته مهمی دارد. در مقوله جنگ ساخته شده اما به شدت پیام صلح می دهد و نقش من قصه زنی به انتظار است که شوهرش در جنگ شهید شده و درگیر اتفاقات پر از چالشی است که برای خانواده ها پس از جنگ می افتد. جنگ ایران و عراق شاید ظاهرا هشت سال بود اما تبعاتش تا همیشه با مردم ایران است و زخم هایش کهنه نمی شود. خانواده هایی که همسر، پدر و فرزندان خود را از دست داده اند سرنوشتی برای شان رقم خورده که هرگز نمی توان نادیده گرفت.

وی در پایان گفت: همیشه گفته ام سینمای جنگ یک نقش خوب به من بدهکار است و «سرو زیر آب» هم نتوانست این طلب را به من ادا کند اما امیدوارم در کارهای بعدی بتوانم نقش موثرتری داشته باشم چرا که دوست دارم این بخش مهم تاریخ کشور هرگز فراموش نشود و همیشه یادمان باشد این جنگ با ما چه کرده است. سال گذشته هم فیلم «دریاچه ماهی» نوع دیگری از روایت جنگ را بیان می کرد. من هر فیلمی که نگاه ما را به عقب برگرداند تا تاریخ را درست رصد کنیم می پسندم.