به گزارش سوره سینما به نقل از روابط عمومی جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت؛ ناصر درخشان ضمن اشاره به روند رشد فیلمسازان زن در این دوره، از آمار بالای متقاضیان دهه شصتی در جشنواره خبر داد و گفت: در مجموع، ۱۶۵۰ اثر برای دبیرخانه جشنواره پانزدهم ارسال شده است که از این تعداد ۷۴۴ اثر متعلق به فیلمسازان داخلی بوده است.
مدیر ارزشیابی و دبیرخانه جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت با بیان اینکه در این میان آنچه بسیار اهمیت دارد حضور پررنگ فیلمسازان بخش خصوصی است که در رابطه با مضامین انقلابی نسبت به گذشته فعالیتهای بیشتری در تولید داشتند، یادآور شد: بخش دولتی ۵۳۳ اثر و بخش خصوصی ۲۱۱ اثر برای جشنواره ارسال کردهاند.
به گفته وی، ۶۵۷ فیلمساز مرد و ۸۷ کارگردان زن در این دوره آثارشان را برای جشنواره ارسال کرده اند که ۴۷۳ اثر آن از تهران و۲۷۱ اثر نیز، از شهرستانها و استانهای مختلف کشور بوده است.
درخشان؛ با اشاره به گروههای سنی متقاضی در این دوره جشنواره خاطرنشان ساخت: در گروههای سنی بین دهههای ۴۰ تا ۵۰؛ مجموعا، ۱۰۵ اثر به دست ما رسیده، همچنین، ۱۰۳ اثر از متولدین دهه ۵۰ تا ۶۰ بوده است؛ متولدین بین دهه ۶۰ تا ۷۰ یعنی دهه شصتیها نیز ۳۷۵ اثر برای ما ارسال کردهاند. از بین متولدین ۷۱ تا ۷۵ نیز، ۹۱ اثر به دست ما رسیده که در این میان بچههای انقلاب و جنگ یعنی متولدین ۶۱ تا ۷۰ بیشترترین آمار ارسالی را داشتهاند.
وی، به تنوع مضامین و موضوعات در آثار دریافتی پرداخت و افزود: آثار دریافتی این دوره جشنواره متنوع هستند و با مضامین و موضوعات گوناگون فیلم برای دبیرخانه ارسال شده است.
مدیر ارزشیابی و دبیرخانه جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت ادامه داد: موضوعاتی چون: دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، ایثارگران و جانبازان، شهدا، خانوادههای شهیدان، داعش، حجاب، اقتصاد مقاومتی، خانواده، مدافعان حرم، سوریه، یمن، فتنه، منافقین، شبکههای ماهواره ای و اجتماعی و … برخی از مضامین این دوره جشنواره را تشکیل میدهند.
لازم به ذکر است پانزدهمین جشنواره بینالمللی فیلم مقاومت از ۵ تا ۹ آذر ماه سالجاری در تهران برگزار میشود.