به گزارش سوره سینما به نقل از روابط عمومی فیلم «قطار مسیر ۶۰»، قاسم زارع بازیگر سینما و تلویزیون پس از تماشای مستند در حال اکران «قطار مسیر ۶۰» با تاکید روی شرایط فرهنگی دهه شصت گفت:« این مستند از بعضی لحاظها اثری دردآور بود.چون حقیقتا وقتی تاریخ این دوران را مرور میکنیم با نقاط درد آوری مواجه میشویم.خود من به شخصه اذیت میشوم چرا که این سختیها را با گوشت، پوست و خونم درک کردهام. البته این شرایط در حوزه موسیقی بدتر بوده اما در حوزه نمایش هم مسیر سختی طی شده و با پوست کلفتی به اینجا رسیدهایم.»
وی افزود:« دهه شصت با وجود تنگنظریهایی وجود داشته دهه تحول هم بوده. به همین خاطر مردم باید این فیلم را ببینند. البته نمیدانم رویکرد رسانههای عمومی نسبت به این فیلم چگونه است اما این فیلم را به مردم توصیه میکنم. هر چند همانطور که گفتم ممکن است برای مخاطبان دردآور باشد اما مخاطبانش متوجه میشوند که چه مسیر سختی طی شده و هنوز به مقصد نرسیدیم.»
این بازیگر سینما و تلویزیون بخش پایانی صحبتهایش را به شرایط فعلی هنر موسیقی اختصاص داد و بیان کرد:«چند روز قبل در جشن صد سالگی هنرستان موسیقی شرکت کرده بودم. متاسفانه مسئولین در آن مراسم مدام شعار میدادند و این حرفها در شرایطی زده میشود که بعد از گذشت چند دهه هنوز بلا تکلیف هستیم و نمیتوانیم در تلویزیون سازهای ملی خود را نشان دهیم. این بسیار بد است و آدم جز تاسف خوردن کاری از دستش بر نمیآید.»
مستند « قطار مسیر۶۰» به کارگردانی کتایون جهانگیری در گروه سینمایی «هنر و تجربه» در حال اکران است.
«قطار مسیر ۶۰» مستندی درباره موسیقی ایران در دهه اول انقلاب است و به بیان کارگردان اثر دریچهای باز و بیطرفانه است به وقایع حوزه موسیقی ایران در دهه اول انقلاب از دو زاویه: دولت و مردم. تقابلها، تضادها و همراهیها تا رسیدن به فضای باز و ظهور دوباره موسیقی پاپ.