سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ در ۱۱:۰۰ ق.ظ چاپ مطلب

رونمایی از سه عنوان کتاب با موضوع صهیونیسم و فلسطین

ketab-sehionism

در نخستین نشست علمی بررسی عملکرد حوزه در مقابله با رژیم صهیونیستی، بر ضرورت کار برنامه ای حوزه برای تقابل فکری و فرهنگی با این رژیم تاکید شد.

به گزارش سوره سینما، فرمانده قرارگاه عمار در نخستین نشست علمی بررسی عملکرد حوزه در مقابله با رژیم صهیونیستی در سالن جلسه‌های اداره کل تبلیغات اسلامی قم، اظهار داشت: در ابتدای آمدن کرونا حوزه هیچ اطلاعاتی در مورد این بیماری نداشت و هیچ نهادی که بتواند اطلاعاتی را جمع آوری کند و در اختیار حوزه قرار دهد، نیز نبود.

حجت الاسلام مهدی طائب بیان داشت: در حال حاضر در مورد بازگشایی مساجد در حوزه علمیه وحدت نظر وجود ندارد، عده ای می گویند مطلقا باید مساجد باز و در مقابل برخی دیگر می گویند مطلقا باید بسته باشند و دلیل این امر هم نبودن جامعه اطلاعاتی است.

فرمانده قرارگاه عمار همچنین با اشاره به نقش حوزه های علمیه در معرفی چهره پلید رژیم صهیونیستی به جامعه، از حضرت امام (ره) به عنوان نخستین شخصیت دینی مبارز علیه اسرائیل یاد کرد و گفت: در هیچ کجای جهان به اندازه حوزه راجع به فلسطین اطلاعات نیست، از این رو اگر حوزه اقدام کند، زمان نابودی اسرائیل را از ۲۵ سال به یکی دو سال کاهش می دهد.

یک عضو هیات رئیسه مجمع عمومی جامعه مدرسین نیز در این نشست با اشاره به برنامه های رژیم صهیونیستی بر علیه جهان اسلام، گفت: این رژیم غاصب برای رسمیت بخشیدن به خود سیاست خارجیش را بر رفع تنش با کشورهای دیگر بویژه کشورهای اسلامی قرار داده است، و می کوشد تا کشورهایی که با او سر ناسازگاری دارند را مطیع و متقاعد کند.

حجت الاسلام مهدی سلیمانی اردکانی با بیان اینکه کشورها در مناسبات با اسرائیل به چهار گروه دسته بندی می شوند، گفت: برخی کشورها مانند کشورهای آسیای میانه با این رژیم ارتباط علنی و آشکار و برخی نیز نظیر عربستان و بحرین ارتباط محرمانه و کشورهایی چون قطر و کویت هم به موضوع ارتباط با این رژیم ورود پیدا نمی کنند.

وی افزود: کشورهایی مانند ایران، سوریه و حزب الله و حماس نیز با پیروی از منویات حضرت امام و طبق مطالبات رهبر معظم انقلاب با این اشغالگری و ستم های این رژیم علیه مردم فلسطین سر ستیز دارند.

امام جمعه مشهد اردهال با اشاره به شکل گیری جبهه مقابله با اسراییل در دنیای اسلام کار برای تقویت این جبهه ضروری دانست، و تصریح کرد: روحیه ضد استکباری برگرفته از دیدگاه های معمار کبیر انقلاب باید روز به روز در حوزه مرور، تقریر، تقویت و تثبیت شود و جمعیت علمی ما با این روحیه پیش برود، ما طالب جنگ نیستیم و عملکرد نظام اسلامی طی ۴۰ سال گذشته نشان داده که تاکنون دست تعرض به سوی کشوری دراز نکرده و یک وجبی از خاکی را نیز به اِشغال خود در نیاورده است.

۱۸ کشور در سمینار مجازی فلسطین شرکت می کنند

مسئول دفتر امور اجتماعی سیاسی حوزه نیز در این نشست با ارایه گزارشی از عملکرد حوزه در رابطه با موضوع فلسطین برگزاری سیمنار فوق را از جمله آن دانست، و گفت: این سمینار طی امروز و فردا با حضور شخصیت ها و چهره های بزرگ جهان اسلام از کشورهای ایران، سوریه، بحرین و آمریکا در فضای مجازی برگزار می شود.

حجت الاسلام محمد حسن زمانی با اشاره به در پیش بودن روز جهانی قدس و تکلیف شرعی که در رابطه با موضوع فلسطین وجود دارد، بیان کرد: به تمام اساتید حوزه های علمیه سراسر کشور اعلام شده که طی هفته جاری در بین درس های آنلاین و آفلاین خود مطالبی نیز در خصوص ضرورت حمایت از فلسطین و افشای جنایت های اسراییل و دولت های سازش کار مطرح شود.

زمانی همچنین تشکیل میز فلسطین در معاونت حوزه علمیه و دعوت از علما و شخصیت های مذهبی و سیاسی فلسطینی برای سخنرانی در مدارس علمیه قم را نیز از جمله فعالیت های حوزه در مقابله با اسرائیل دانست و گفت: شورای مشترکی از نهادهای بین المللی در تهران تشکیل شده است که حوزه علمیه یکی از اعضای آن به شمار می آید.

سه کتاب با موضوع صهیونیسم و فلسطین رونمایی شد

دبیر این همایش اقتصاد صهیونیسم را یکی از کتاب ها ذکر کرد و افزود: این کتاب در نطر دارد نحوه تعامل نگره ها، مولفه ها و عناصر اقتصادی نطام سرمایه سالاری و رابطه آن با الیگارشی نطام صهیونیستی را مورد بررسی قرار دهد.

حجت الاسلام محسن محمدی گفت: در این کتاب پس از بررسی تاریخچه مکاتب اقتصادی و الیگارشی یهود در مناسب اقتصادی جهان به تبیین سازمان شبکه ای و پیچیده اقتصاد صهیونیستی در جهان پرداخته شده است.

وی منبع شناسی توصیفی یهود را دومین کتاب رونمایی شده دانست، و گفت: در این کتاب بیش از ۴۰۰ کتاب تحلیلی موجود در رابطه با اسراییل که به زبان انگلیسی نوشته شده توصیف شده است.

وی افزود: در جهت این تحلیل پنج رویکرد موضوعی سیاسی، فرهنگی اجتماعی، تاریخی، اقتصادی نظامی و امنیتی مورد توجه قرار گرفته است.

محمدی کتاب شعر فلسطین را سومین کتاب رونمایی شده عنوان کرد، و افزود: در این کتاب اشعار شعرای بیش از ۳۵ کشور در رابطه با فلسطین که به زبان های فارسی، عربی، اردو، ترکی و انگلیسی سروده شده جمع آوری شده است.

نشست بررسی عملکرد حوزه علمیه در مقابله با اسرائیل به همت موسسه بررسی های راهبردی بعثت ترتیب یافته بود.