به گزارش سوره سینما به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی سوره؛ سومین دوره سلسله کارگاههای انتقال تجربه «از امروز» به همت سازمان سینمایی سوره با هدف انتقال تجربههای کارآمد و موثر به علاقهمندان سینما آغاز به کار کرد.
سومین دوره کارگاههای «از امروز» به صورت هفتگی و در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه با محوریت انتقال تجربه ساخت آثار سینمایی مرتبط با سازمان سینمایی سوره و با همراهی عوامل این پروژهها در سالن سوره حوزه هنری انجام خواهد شد.
همچنین کارگاههای انتقال تجربه اساتید و پیشکسوتان فیلمسازی سینما با هدف مرور تجربیات موثر آنها در ساخت آثار موفقشان و چالشهایی که برای طی این مسیر پر فراز و نشیب با آن مواجه بودند تا به هدف نهایی خود برسند، با حضور بهروز افخمی و منوچهر محمدی برگزار خواهد شد.
در همین راستا، آغاز کارگاههای انتقال تجربه «از امروز» با حضور بهروز افخمی فیلمساز پیشکسوت سینما و تلویزیون روز چهارشنبه و پنجشنبه ۲۱ و ۲۲ دیماه با موضوع «مدرسه انقلاب، کوچک جنگلی» برگزار خواهد شد.
همزمان با اعلام خبر آغاز این کارگاهها، برنامه کامل نشستهای این دوره رویداد «از امروز» که بهمن و اسفند ۱۴۰۱ برگزار میشود، اعلام شد.
کارگاه انتقال تجربه فیلم سینمایی «ضد»؛ با حضور امیرعباس ربیعی کارگردان و محمدرضا شفیعی تهیه کننده.
کارگاه انتقال تجربه فیلم سینمایی «هناس»؛ با حضور حسین دارابی کارگردان، احسان ثقفی و مهدیه عین الهی نویسندگان.
کارگاه انتقال تجربه فیلم سینمایی «موقعیت مهدی»؛ با حضور ابراهیم امینی نویسنده و امیر زاغری طراح صحنه.
کارگاه انتقال تجربه فیلم سینمایی «دسته دختران»؛ با حضور منیر قیدی کارگردان، پانته آ پناهی بازیگر، محمدرضا منصوری تهیه کننده، دکتر محمد رضا شجاعی طراح صحنه، سامان لطفیان فیلمبردار.
کارگاههای انتقال تجربه «از امروز» محفلی است برای انتقال تجربه آثار سینمایی و رسانهای به علاقهمندان و هنرجویانی که برای ارتقا دانش، ارتباطات و گسترش تولید آثارشان در سینما پس از دوره تحصیل و به دور از مهارتهای مرسوم تخصصی برنامهریزی میکنند و قصد دارند شنونده تجربیات، موفقیت ها، شکستها و… افراد موفق در حرفه کاریشان باشند.
لازم به ذکر است که در ایام جشنواره فیلم فجر، برگزاری کارگاهها متوقف خواهد شد.
علاقهمندان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر از سومین دوره کارگاههای «از امروز» می توانند به سایت azemroozz.com مراجعه کنند.
متاسفانه تلاش داریم به هر روشی شده ظاهر موضوع کادرسازی و تربیت سینماگر بپردازیم و جالب اینکه توی جلسه ۵ نفر بیشتر نبودند و متاسفانه گروه زیادی برای عکس یادگاری پایان نشست ولی آمدند…
سطح سنجی صورت نگرفته بود و سیر هدف گذاری هم وجود نداشت و تنها بحث پیرامون شوخی و خاطره و کمی هم بی نظمی و تاخیرهای چندساعته چاشنی شد.
متاسفانه توقع میرفت از این همه کادر و (بچه های خودشون یا بچه هامون ) لااقل حضور می داشتند…
هدف از اینگونه اقدامات غیراصولی در این شرایط کساد سینمایی ،نه تنها دلگرمی ایجاد نمی کند،بلکه موجب سردی و حتی تغییر نگاه نسبت به معاونت های سینمایی و سازمان بوجود می آید.
حق نگهدارتان