سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۲۸ مهر ۱۴۰۳ در ۲:۳۱ ب.ظ چاپ مطلب

معرفی داوران بخش ویژه «کتاب و سینما» در جشنواره فیلم ‌کوتاه تهران

Filmkootah-KetabCinema

هادی مقدم‌دوست، سیدجواد میرهاشمی و محمدمهدی شیخ‌صراف آثار بخش ویژه «کتاب و سینما» در چهل‌ویکمین را داوری می‌کنند.

به گزارش سوره سینما به نقل از ستاد خبری چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم ‌کوتاه تهران، هیأت داوران بخش ویژه «کتاب و سینما» که به نمایش و رقابت فیلم‌های کوتاه اقتباسی و حمایت فیلم‌نامه‌های اقتباسی در این رویداد اختصاص دارد، معرفی شدند.

هادی مقدم‌دوست فیلمنامه‌نویس و کارگردان سینما، سیدجواد میرهاشمی فیلمساز و پژوهشگر سینما و محمدمهدی شیخ‌صراف روزنامه‌نگار و کارشناس ادبی، ارزیابی و داوری آثار بخش «کتاب و سینما» در دوره چهل‌ویکم را برعهده دارند.

دبیرخانه جشنواره پیش‌تر فهرست عناوین ۲۷ فیلم‌ کوتاه راه‌یافته به بخش ویژه «کتاب و سینما» که با مشارکت «خانه کتاب و ادبیات ایران» در چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم ‌کوتاه تهران برگزار می‌شود را منتشر کرده بود که از میان این آثار، ۸ فیلم در بخش مسابقه ملی جشنواره چهل‌ویکم هم شرکت دارند و ۱۹ فیلم صرفا در بخش ویژه «کتاب و سینما» حضور خواهند داشت.

هادی مقدم‌دوست کارگردان و فیلمنامه‌نویس متولد سال ۱۳۵۰ است، که فعالیت‌هایی همچون تدریس فیلمنامه‌نویسی در انجمن سینمای جوان، حوزه هنری و موسسات فرهنگی و آموزشی، عضویت در هیأت‌های انتخاب و داوری جشنواره‌های فیلم فجر، رویش، صد، حسنات و شهر و نیز همکاری مطبوعاتی با نشریاتی همچون «سروش»، «فیلم‌نگار»، «فیلم»، «مجلات همشهری» و «سه نقطه» را هم در کارنامه خود دارد. از شاخص‌ترین فعالیت‌های سینمایی و تلویزیونی او می‌توان به نویسندگی فیلم‌نامه‌هایی چون «بی‌پولی»، «وضعیت سفید» و کارگردانی آثاری مانند «سر به مهر»، «سرباز»، «هیهات» و «عطرآلود» اشاره کرد.

سیدجواد میرهاشمی فیلمساز، پژوهشگر و مدرس سینما متولد ۱۳۵۵ و از دانش‌آموختگان فیلمسازی در انجمن سینمای جوانان و عضو ایسفا است. وی علاه‌بر کارگردانی فیلم‌های کوتاه و مستندی همچون «سرخط»، «زمان صفر»، «آهنگ»، «آش ابودردا» و «آن بالا کسی مرا دوست دارد» و نیز مستندهای شخصیت‌نگار «خون است دلم برای ایران»، «از پاریز تا پاریس»، «بی‌سرو سیمین»، «فیلسوف گفت‌وگو»، «فرزانه فروتن ایران مدار ما»، «مرکب محو»، «و اما نامبرده» و «ستایشگر زیبایی»‌ تألیف آثاری همچون «بی‌سرو سیمین» و «پری اسیر» و ترجمه “مستند معاصر” را هم در کارنامه خود دارد. میرهاشمی در حال حاضر مدیریت انتشارات و پژوهش انجمن سینمای جوانان ایران را برعهده دارد و علاوه‌بر داوری بخش «کتاب و سینما» در دوره‌های سی و سومین، سی و چهارمین، چهلمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، عضو شورای سیاست‌گذاری و دبیر همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران است.

محمد‌مهدی شیخ‌صراف متولد ۱۳۶۳ و دارای مدرک کارشناسی‌ارشد مدیریت استراتژیک، روزنامه‌نگار و کارشناس ادبی است که سردبیری ماهنامه تخصصی شیرازه کتاب و سردبیری خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) را برعهده داشته است. او علاوه‌بر نویسندگی و اجرا در برنامه‌های تلویزیونی «عصرانه»، «شیرازه»، «شب روایت»، «فانوس»، «تفاوت» و «ایام»، بازیگری در فیلم‌های کوتاه «و دیگر هیچ نبود»، «لکه»، «درختان حماسی»، «ایستاده‌ایم» و «اشتیاق» را هم در کارنامه فعالیت‌های هنری خود دارد.

چهل‌ویکمین جشنواره بین‌المللی فیلم ‌کوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار تا ۲ آبان در پردیس سینمایی ملت در حال برگزاری است.