هیات انتخاب بخش بین الملل سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر کار بازبینی آثار ارسال شده به این بخش جشنواره را آغاز کرد.
سوره سینما-علی مصفا، ناصر عنصری، حسین معززی نیا، احمد امینی و منصور ضابطیان اعضای هیات انتخاب بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر امسال را تشکیل میدهند. این افراد کار ارزیابی و انتخاب آثار رسیده در این بخش را اغاز کرده و قرار است از بین فیلمهای ارسال شده از جهان، آثار برگزیده را انتخاب کنند. بخش سینمای بین الملل شامل دو بخش رقابتی جام جهان نما و سینمای سعادت و بخش غیر رقابتی نمایش های ویژه است.
به گزارش مدیریت ارتباطات سی ودومین جشنواره بین اللملی فیلم فجر، اعضای هیات انتخاب بخش بین الملل سی و دومین جشنواره فیلم فجر از چهره های شناخته شده سینما هستند. علی مصفا به عنوان کارگردان، دستیار کارگردان، نویسنده ، بازیگر و تهیه کننده از سال ۱۳۷۰ وارد سینما شده است. بازی در فیلم های پری، لیلا، پارتی و سریال کیف انگلیسی در کارنامه سینمایی علی مصفا به چشم می خورد. وی همچنین در سال ۱۳۸۲ اولین فیلم بلند سینمایی خود به نام “زنی در دوردست” را کارگردانی کرده است.
ناصر عنصری از دیگر اعضا هیات انتخاب بخش بین الملل فیلم فجر است. وی از سال ۱۳۵۸ به عنوان گوینده وارد صدا و سیما شده است و از آن زمان تا کنون در حوزه های مختلف سینما فعالیت کرده است. تهیه و تولید فیلم های مستند تلویزیونی، همکاری در شورای فرهنگی فارابی، عضویت در شورای بازبینی فیلم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و عضویت در هیات انتخاب جشنواره فیلم فجر بخشی از کارنامه سینمایی ناصر عنصری است . وی همچنین در فیلم های اقلیما و یک تکه نان به عنوان تهیه کننده حضور داشته است.
حسین معزی نیا دیگر عضو هیات انتخاب بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر ،در بین علاقه مندان به سینما بعنوان منتقد سینمایی شناخته می شود. وی سردبیری مجله سینمایی ۲۴ را برعهده دارد و تا کنون در مجله های مختلفی چون سوره، نیستان، نقد سینما، سروش و… نویسندگی کرده است. وی همچنین دو کتاب ابراهیم حاتمی کیا و فیلم فارسی چیست را در حوزه سینما به رشته تحریر درآورده است. معززی نیا به عنوان تهیه کننده در دو مستند سینمای دینی و سنگ کاغذ قیچی در تلویزیون نیز حضور داشته است.
احمد امینی دیگر عضو هیات انتخاب بخش بین الملل از چهره های شناخته شده سینما است. وی که فارغ التحصیل دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر تهران است فیلم های بی خداحافظی، این زن حرف نمی زند، چتری برای دو نفر، غریبانه و سایه های هجوم را کارگردانی کرده است. در کارنامه هنری وی کارگردانی سریال های اولین شب آرامش ، بی گناهان و داوران نیز دیده می شود.
منصور ضابطیان به عنوان اخرین فرد هیات انتخاب بخش بین الملل جشنواره فیلم فجر نیز فعالیت گسترده ای در حوزه سینما داشته است. وی به عنوان روزنامه نگار، کارگردان، مجری و تهیه کننده فعالیت دارد. وی کار روزنامه نگاری خود را در نشریاتی چون حیات نو، چلچراغ، گزارش فیلم،سینمای نو و کلک پیگیری کرده و تا کنون دوبار جایزه قلم بلورین جشنواره مطبوعات را کسب کرده است.
متقاضیان شرکت در بخش سینمای ایران سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر این جشنواره تا ۳۰ آبان سال جاری فرصت دارند فرم شرکت در جشنواره را تحویل دهند. بازبینی فیلم های بخش فیلم اول و سودای سیمرغ سینمای ایران از اول آذر شروع و تا پایان این ماه ادامه خواهد داشت. به گزارش مدیریت ارتباطات سی ودومین جشنواره بین اللملی فیلم فجر، در بخش سودای سیمرغ علاوه بر سیمرغ زرین بهترین فیلم با نگاه ملی، همانند سال های قبل، ۱۷ سیمرغ بلورین بهترین فیلم، کارگردان ، فیلم نامه، بازیگر نقش اول مرد و زن، فیلمبرداری، تدوین، موسیقی، نقش مکمل مرد و زن، صدابرداری، صداگذاری، طراحی صحنه و لباس، چهره پردازی، جلوه های ویژه میدانی و جلوه های بصری و جایزه ویژه هیأت داوران اهدا خواهد شد.
در بخش مسابقه فیلم های اول (نگاه نو) سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه، بهترین کارگردانی و بهترین فیلم به همراه جایزه ویژه هیأت داوران به بهترین دستاورد فنی یا هنری اهدا خواهد شد. متقاضیان شرکت در این بخش ها باید تا ۳۰ آبان تقاضای شرکت خود را به همراه نسخه بازبینی ارائه نمایند و آخرین زمان ارائه نسخه بازبینی ۳۰ آذر است. بدیهی است به دلیل آماده سازی نسخه های اصلی نمایش این مهلت تمدید نخواهد شد.
گفتنی است متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت جشنوارهwww.fajrfilmfestival.ir اصل فراخوان را مشاهده و از آخرین خبرها مطلع شوند؛ علاوه بر این ایمیل جشنواره: info@fajrfilmfestival.ir و تلفکس جشنواره: ۸۸۷۹۷۵۴۲ – ۸۸۸۸۰۳۲۷ است؛ ضمن آنکه دفتر جشنواره نیز در تهران، خیابان ولیعصر، نرسیده به توانیر، نبش کوچه احتشام، پلاک ۲۴۵۴، طبقه سوم، دبیرخانه جشنواره بین المللی فیلم فجر واقع است.