یک طراح گریم برنده سیمرغ جشنواره فجر را فرصتی مناسب برای معرفی چهرههای با استعداد به سینما دانست.
محمدرضا قومی که برای «خیلی دور خیلی نزدیک» سیمرغ بلورین بهترین چهرهپردازی را دریافت کرده درباره حضورش در جشنواره فیلم فجر امسال به سوره سینما گفت: من با جشنواره بزرگ شدم و از بدو شکلگیری آن در سینما حضور داشتم. تقریبا هر سال در جشنواره فیلم دارم. به همین دلیل همیشه این رویداد سینمایی را پیگیری و لمس کردهام و برایم مهم بوده است. معمولا روزهای برگزاری جشنواره با شور و التهابی همراه است که فضای عمومی سینما را در برمیگیرد. امسال دو فیلم «دو ساعت بعد مهرآباد» به کارگردانی علیرضا فرید و «بلوک ۹ خارجی ۲» به کارگردانی علیرضا امینی و «عبور از مه» به کارگردانی داوود بیدل را بر عهده داشتم که ممکن است در جشنواره حضور داشته باشند.
طراح گریم «دربند» درباره اهمیت جایزه سیمرغ افزود: درباره سیمرغ هر کس نظری دارد. گاهی وقتها سیمرغ نقطه عطف کارنامه کاری یک سینماگر است. معمولا بعد از سیمرغ نگاهها جدیتر و شکل کارکردن عوض میشود. هنرمند بعد از دریافت سیمرغ شناخته شده و بعضا تثبیت میشود. معمولا داوری جشنواره مورد انتقاد قرار میگیرد شخصا بارها دیدهام که در بخش گریم داوریها دقیق نبوده. شاید یکی از دلایل آن این باشد که اعضای هیئت داوران آشنایی دقیق از گریم ندارند. بهتر است حداقل یکی از اعضای هیئت داوران در زمینه گریم نظر کارشناسی داشته باشد.
وی گفت: هدف اصلی جشنواره فجر دیده شدن تلاش سینمای ایران در طول یک سال است. عدهای به عنوان پدیده در جشنواره معرفی میشوند. همه اتفاقهای سینمایی در طول یک سال رصد میشود و از این بابت بسیار رویداد مهمی است. امسال طبق آنچه تاکنون از اخبار متوجه شدهام نسلهای مختلف سینما در جشنواره حضور دارند همچنین تعداد زیادی فیلم اولی وجود دارد که قطعا از بین آنها استعدادهای زیادی به چشم خواهد خورد.
قومی طراحی گریم فیلمهای «خرس»، «هر شب تنهایی»، «سربازهای جمعه»، «وقتی همه خواب بودند»، «بوتیک»، «اعتراض» و … را بر عهده داشته است. سی و دومین جشنواره فیلم فجر بهمن ماه امسال به دبیری علیرضا رضاداد برگزار میشود.