یک طراح صحنه و لباس از کیفیت آثار سی و دومین جشنواره فیلم فجر انتقاد کرد.
ملک جهان خزاعی درباره سی و دومین جشنواره فیلم فجر به خبرنگار سوره سینما گفت: به نظرم جشنواره آنطور که باید، موفق نبود. فیلمها به طور کامل به اجتماع نپرداخته بودند و من صرفا جنگ و زد و خورد را به خاطر می آورم. فیلم اولی زیاد داشتیم و البته این موضوع خوشحال کننده است و نشان میدهد آینده خوبی در انتظار ماست، اما در کل من با وجود اینکه فیلمهای متنوعی دیدم به ندرت با تماشای اثری سر ذوق آمدم.
وی درباره مشکلات موجود در صنف طراحان صحنه و لباس توضیح داد: سینما به طور کلی گران شده و فیلمها هم کمتر بودجه های دولتی دریافت میکنند، بنابراین طراحان صحنه و لباس اولین صنوفی هستند که کنار گذاشته میشوند. همه فکر می کنند طراح هستند. الان بازیگرها و خانمهای کارگردان طراح شدهاند و بچه هایشان عکاس. در نتیجه اولین چوب را گروه ما خوردهاند. هیچ کارگردانی نمی تواند بگوید فرزند من بیاید و گریم فیلمم را بر عهده بگیرد یا اینکه صدابرداری کند یا اینکه پشت دوربین بایستد، این کارها به شدت فنی هستند.
خزاعی ادامه داد: کار ما اما سلیقه ای است. کما اینکه معماری داخلی که مقوله ای بسیار مهم است، هرگز در کشور ما جا نیفتاده است. کسی میلیونها تومان صرف ساخت برج خود میکند اما حاضر نیست مبلغی بسیار ناچیز در مقایسه با هزینه کل پروژه را برای تزئین داخلی بپردازد. نتیجه آنکه قدیمیترهای حرفه ما کنار میمانند و جوانانی که هنوز باید تجربه کسب کنند در محور قرار میگیرند.
ملک جهان خزاعی طراحی صحنه و لباس فیلمهای «اشک سرما»، «تردید»، «هفت و پنج دقیقه» و … را بر عهده داشته است.