مومنی شریف افزود: شهید آوینی طرفداران زیادی دارد و گروهی خود آوینی بین شده اند. به این افراد می گویم که بد نیست با سیره او کمی بیشتر آشنا شوند. آوینی کسی بود که تا قبل از شهادتش کمتر کسی او را می شناخت و کمتر کسی می دانست که او صاحب آن صدای آسمانی در مجموعه روایت فتح است. سیره او پرهیز از خودستایی بود و این مساله امروز هم افتخار حوزه هنری است. اینجا محل حضور افرادی است که مقام معظم رهبری در موردشان اظهار داشته اند: اگر شاعر بودم در مدح آنها شعر می سرودم.
رئیس حوزه هنری در ادامه با انتقاد از جریان هایی که سعی دارند حوزه هنری را مجموعه ای در رکود معرفی کنند گفت: ما در حوزه هنری از سر و صدا ایجاد کردن پرهیز داریم ولی افرادی از این منش و رفتار ما سوء استفاده می کنند و با قضاوت اشتباه خود ذهن مردم و جامعه را نسبت به ما خراب میکنند. افتخار ما این است که در روزهایی که به ما هجمه میشد، خدمت مقام معظم رهبری رسیدیم و ایشان پس از قرائت گزارش کار حوزه هنری که توسط دفتر ایشان تهیه شده بود، فرمودند: وقتی این گزارش را خواندم سجده شکر به جا آوردم.
مومنی شریف در بخشی دیگر از سخنانش گفت: البته میدانیم که فاصله کارمان با خواست ایشان بسیار زیاد است اما یادمان نرود که ایشان در اوج آن همه جفا به حوزه هنری این جمله را فرمودند. ما اینجا وارث خون شهداییم اما هر سال و به مناسبت جشنواره فیلم فجر دوستان فرصت ابراز ارادت به حوزه پیدا میکنند و از انصاف خارج میشوند. حوزه هنری مکانی برای نقد و آزاداندیشی واقعی است و نامش را از سنت جاری در حوزههای علمیه به ارث برده است. قبل از حضور من و در زمان آقای زم و بنیانیان این سنت آزاد اندیشی حفظ شد و من هم به آن احترام میگذارم.
رئیس حوزه هنری در پایان سخنانش منتقدان را به رعایت انصاف دعوت کرد: حوزه هنری به همه کسانی که در راستای گفتمان انقلاب اسلامی هستند خدمت می کند اما از سایرین هم می خواهم که تقوا را رعایت کنند. آوینی را هم تقوا و انصاف بود که آوینی کرد و گرنه یادمان باشد نوری زاد هم میخواست آوینی شود اما مخملباف دست چندم شد.