فیلم تلویزیونی «فرار از مهمان» به کارگردانی رحیم بهبودیفر برای پخش از شبکه یک تولید میشود.
رحیم بهبودیفر کارگردان و فیلمنامهنویس سینما و تلویزیون درباره جدیدترین اثر خود در مقام کارگردان به سوره سینما گفت: فیلمنامه «فرار از مهمان» را برای تولید در گروه فیلمهای تلویزیونی شبکه یک به تصویب رساندیم و مرحله پیشتولید کار را آغاز کردیم. این فیلمنامه توسط احسان ثقفی نوشته شده و بازنویسی نهایی آن بر عهده خودم بود و به نوعی محصول کارگاه فیلمنامه نویسی الف حوزه هنری به شمار میرود.
وی با اشاره به اینکه تهیهکنندگی «فرار از مهمان» را حمیدرضا سیفی بر عهده دارد، افزود: داستان این فیلم کمدی – اجتماعی درباره مردی است که دچار روزمرگی شده و از ارتباط با انسانهای اطراف گریزان است و اساسا بدنبال هویت خود میگردد. در پی رفتارهای این مرد و پرهیز او از حضور در تجمعات و مهمانیهای خانوادگی همسرش به او مشکوک میشود و در ادامه او در شرایطی قرار میگیرد که به یکی از اقوامش که به تازگی از خارج کشور آمده دروغ میگوید که این عامل منشاء ایجاد چالشهای دیگری در زندگی مرد خواهد شد.
این کارگردان درباره انتخاب چنین موضوعی برای تولید اثر جدید خود گفت: یکی از دغدغههای همیشگی من در فیلمسازی توجه به روابط انسانی و اهمیت به بستر و کانون گرم خانواده است که متاسفانه امروزه به دلیل ورود فناوریهای نوین از جمله شبکههای اجتماعی خدشهدار و به دست فراموشی سپرده شده است.
کارگردان «خانه اسرار آمیز» ضمن تاکید بر میزان اهمیت روابط میان والدین و فرزندان و صحت و سلامت رفتاری در کانون خانواده افزود: من این ایدئولوژی را در آثار قبلی خود مانند «خانه اسرار آمیز»، «گنجشک و قناری» و بخصوص در «آدم آهنی» دنبال کردم و همیشه سعی در ترمیم این قبیل آسیبهای اجتماعی در قالب یک درام جذاب دارم.
بهبودیفر با اشاره به نامهنگاری به عنوان یک ابزار ارتباطی که در ذات خود برخوردار از احساس و ارتباطی ملموس بود ادامه داد: امروزه شبکه های اجتماعی شکل دهنده ارتباطات میان فردی هستند که به شدت احساسات و عواطف را کاهش میدهند و ماهیت انسانی و قوام یافته ندارند.
رحیم بهبودیفر که در حال حاضر مسئولیت دو کارگاه فیلمنامه نویسی طنز حوزه هنری را به عهده دارد، پیش از این دو فیلم تلویزیونی «گنجشک و قناری» و «خانه اسرار آمیز» را کارگردانی کرده و با فیلم سینمایی «آدم آهنی» موفق به کسب پروانه زرین بهترین فیلم از نگاه مخاطب در جشنواره بینالمللی کودک و نوجوان اصفهان در سال ۱۳۹۲ شده است.