هاتف علیمردانی ابراز امیدواری کرد سی و سومین جشنواره فیلم فجر فضایی مناسب و شایسته داشته باشد.
علیمردانی درباره جدیدترین فیلم خود و احتمال حضور آن در سی و سومین جشنواره فیلم فجر به سوره سینما گفت: «مشرف به کوچه بینام» در مرحله صداگذاری و آهنگسازی است و فکر میکنم تا ۱۰ روز دیگر به دفتر دبیرخانه جشنواره فیلم فجر تحویل داده شود. امیدوارم دوره جدید این رویداد از نظر جو روانی در سطح بهتری نسبت به قبل قرار داشته باشد و به خصوص دوستان رسانه ای بدانند که باید با هر اثر سینمایی با احترام روبرو شوند. من مدیریت آقای رضاداد را غنیمت میشمارم و جشنواره فیلم فجر را جشنواره ای جدی و با اعتبار به حساب میآورم، بنابراین سالن رسانه های جشنواره نیز نمادی از کل سینمای ایران است و شایسته تر است که رفتار همه ما در برخورد با هر فیلمی، سنجیده تر باشد و برخی از اتفاقات سال گذشته تکرار نشود.
وی افزود: امیدوارم جشنواره امسال عاری از هر گونه جوسازی منفی باشد. سال گذشته هنگام نمایش فیلمی مثل «پنجاه قدم آخر» کیومرث پوراحمد در سالن رسانهها اتفاقاتی رخ داد که من به عنوان کسی که آنجا حضور نداشت و تنها شنیده ها به او منتقل شد، دچار پیشفرض منفی بودم اما وقتی ماه ها بعد به تماشای اثر نشستم بسیار از آن خوشم آمد و برای آن همه جوسازی منفی و بی مورد متأسف شدم. دوستان رسانه ای باید بدانند فیلم های راه یافته به بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر، همگی از یک فیلتر خاص رد شدهاند و به سطح معینی از استانداردها رسیدهاند. اگر انتظار چیزی بیشتر از این است، این مسئله دیگری است. همه فیلم های حاضر در جشنواره بضاعت همان سال سینمایی به حساب میآیند و نباید توقع بیدلیل داشت.
علیمردانی درباره دو فیلم اخیر خود توضیح داد: من هر فیلم سینمایی را با توجه به نیاز روز جامعه و شرایط زمانی منحصر به فرد آن می سازم و به همین علت است که همیشه فکر می کنم جدیدترین فیلم من بهترین آنهاست. هنگامی که «مردن به وقت شهریور» را میساختم موضوعی مثل عدم درک متقابل بین والدین و بچه ها برایم اهمیت داشت و گفتن واقعیتهایی در مورد آن از نگاه خودم لازم بود. به همین دلیل سال گذشته میگفتم «مردن به وقت شهریور» فیلمی است که هر آنچه را نیاز بوده در آن بیاورم و امکاناتش موجود بوده، لحاظ کردهام. امسال حرف دیگری داشتم و موضوعی مثل احترام به عقاید و افکار دیگران و ارزش نهادن به همه قومیت ها دغدغه من شده بود و میخواستم از اهمیت زندگی مسالمت آمیز در کنار یکدیگر صحبت کنم.
وی درباره داستان «مشرف به کوچه بینام» گفت: ماجرای این فیلم واقعی نیست، اما آدمهای آن افرادی هستند که در جامعه به راحتی قابل مشاهده هستند و من نیز شخصیت پردازیها را بر اساس مشاهدات خودم انجام دادم. اساسا فکر می کنم یک قصه می تواند با هر شکلی تعریف شود اگر بار دراماتیک کار در بیاید. من برای انتخاب بازیگر نیز بر همین اساس به سراغ کسانی رفتم که میدانستم می توانند به سهم خودشان در درام اثر نقش داشته باشند و زوایای شخصیتی مورد نیاز ما را از دل کاراکتر بیرون بکشند و روی خودشان نصب کنند، فرهاد اصلانی یکی از همین افراد است. احساس الانم این است که «مشرف به کوچه بی نام» کاملترین فیلم من است اما این حس تا زمانی پایدار است که بخواهم فیلم بعدی ام را شروع کنم، چون محور کار خود را بر پیشروی مثبت و گام به گام قرار داده ام.
در «مشرف به کوچه بی نام» علیرضا علویان، امیر آقایی، فرهاد اصلانی، پانته آ بهرام، ستاره پسیانی، فرشته صدر عرفایی، محمدرضا غفاری و باران کوثری بازی کردند.