سیدامیر جاوید و جواد طالبی به نمایندگی از برنامه رادیویی سینما معیار، سید مرتضی فاطمی و جواد رحمانی از نشریه پنجره و خبرگزاری تسنیم به عنوان رسانههای برتر حامی حرکت «سینما انقلاب» معرفی شدند. سید امیر جاوید کارشناس برنامه رادیویی سینما معیار در این مراسم گفت: خوشحالم که در قابی قرار گرفتهام که یک طرف آن استاد هاشمزاده قرار گرفته است، من همه این حرکت را در آقای هاشمزاده خلاصه میبینم و آقای هاشمزاده هم همه این حرکت است، تعظیم میکنم در برابر متانت و بزرگواری ایشان، اگر سینمای ایران یک مُلّا داشته باشد قطعا آقای هاشمزاده است.
در ادامه این مراسم از فیلم مزار شریف ساخته عبدالحسن برزیده توسط یکی از فرزندان شهدای این واقعه به نمایندگی از خانوادههای شهدای مزار شریف تقدیر شد. تقدیر هماندیشی سینما انقلاب به خاطر توجه به مسئله مهدویت در سینمای انقلابی در عصر کنونی و توجه به وحدت میان ادیان و مذاهب که بیشتر از هر زمان در اولویت است به فیلم «شاهزاده روم» ساخته هادی محمدیان تعلق گرفت.
محمدیان با اشاره به اینکه حرکت سینمای انقلاب برای مجموعه سازنده فیلم انیمیشنی «شاهزاده روم» باعث دلگرمی است، گفت: همان طوری که زمان جنگ دشمن سنگر به سنگر برای تصرف خاک و ناموس ما تلاش میکرد و سربازان خمینی کبیر(ره) در برابر آنها ایستادند، امروز هم دشمن برای فتح سنگرهای فرهنگی ما تلاش میکند تا قلب و فکر فرزندانمان را تسخیر کند و سربازان امام خامنهای در مقابل دشمن ایستادهاند.
وی افزود: فقط خواستم بگویم که فیلم «شاهزاده روم» با دست خالی ساخته شد، و هزینه این فیلم با گوشواره و گردنبند و سکههای طلای مردم است، ولی این دلیل نمیشود مسئولین ساکت بنشینند، امیدوارم نیاز نباشد مانند فرمان خمینی کبیر(ره) برای فتح پاوه نیاز باشد امام خامنهای دوباره فرمان تاریخی صادر کند.
فیلم «روباه» ساخته بهروز افخمی دیگر اثر مورد تقدیر چهارمین هم اندیشی «سینما انقلاب» بود. افخمی با ابراز خوشحالی برای حضور در هماندیشی سینمای انقلاب اسلامی گفت: خیلی متشکر و خوشحالم که فیلم مورد توجه تماشاچیان واقعی قرار گرفته است، همان کسانی که سالهاست سینما را ترک کردهاند.
فیلم «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» ساخته وحیدجلیل وند، «سمفونی استیضاح» کاری از محمدعلی شعبانی و «ایران برگر» اثر مسعود جعفری جوزانی دیگر آثاری بودند که به عنوان مجموعهای از فیلمهایی که شاخصهها و معیارهای انقلاب اسلامی را در خود داشتند تقدیر شد.