اهداف هفته وحدت با جشنواره پیامبر صلح منسجم است و برگزاری جشنواره در این هفته به ایجاد وحدت میان تفکرات شیعه و سنی کمک خواهد کرد.
به گزارش سوره سینما ، امیر سمواتی در گفتوگو با روابط عمومی جشنواره فیلم محمد(ص) پیامبر صلح، ضمن اعلام مطلب فوق افزود: حضرت رسول اکرم(ص) مقام والا و شامخی میان ما مسلمانان دارند و برای همه هنرمندان و مسئولین حضور در فستیوالی که مزین با نام آن بزرگوار است، افتخار بزرگیست. جا دارد از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز معاونت قرآن و عترت بخاطر این ایده فوقالعاده تقدیر کرد.
وی ادامه داد: همچنین ساخت فیلم و پرداخت به صدراسلام بخصوص نبی اکرم(ص) لیاقت میخواهد. باید طلبیده شویم تا بتوانیم اثری با این موضوع بسازیم، البته در جوامع هنری اشخاصی وجود دارند که به فیلمسازانی که لیاقت کار در این زمینه را پیدا کردهاند، حسادت میکنند و بعضا هنرمندانی هستند که نگاه مغرضانهای به این آثار دارند که نشان دهنده مشکلی است که آنها با شعائر و تفکرات اسلامی دارند. افتخار بزرگی است که مجید مجیدی توانست اثر فاخر محمد(ص) را بسازد و در سطح جهانی اکران کند.
تهیهکننده فیلم «دربند» در خصوص ویژگیهایی که یک فیلمساز برای ساخت اثر در خصوص پیامبر اکرم(ص) باید داشته باشد، گفت: فیلمساز برای ساخت فیلم با موضوع ائمه اطهار بخصوص حضرت محمد(ص) در وهله اول باید اعتقاد قلبی و قوی نسبت به ایشان داشته باشد و تعالیم، مفاهیم و معانی قرآن کریم و نبی اکرم (ص) در زندگیاش جاری باشد و بعد با تحقیق و پژوهش در مورد موضوعی که حق مطلب را نسبت به پیامبر ادا کند، اثر بسازد.
سمواتی با بیان این مطلب که ساخت فیلم با موضوع پیامبر اکرم(ص) به مزاج غرب خوش نمیآید، اظهار داشت: غرب سالهاست با اسلام هراسی و خدشه دار کردن چهره پیامبر اسلام، برخی جوامع را استثمار میکند و ساخت فیلم با موضوع پیامبر و اسلام نه تنها خلاف آنها را ثابت میکند بلکه عشق، امید و نوع دوستی شخصیت پیامبر و دینش را به جهانیان نشان میدهد.
وی در خصوص ضرورت انجام تبلیغات برای جشنواره در کشورهای دیگر گفت: برگزاری جشنوارهای که ساختاری روشن بخش دارد و موجب اشاعه تعالیم اسلام ناب و انتشار وحدانیت است، مهر باطلیست بر آنچه که غرب از اسلام و پیامبرش نشان داده است و ضروری است برای این چنین جشنوارهای در کشورهای اسلامی و غیراسلامی تبلیغات گستردهای صورت گیرد.
این تهیه کننده سینما پیشنهاد داد: جشنوارهای که به پیامبر اختصاص داده شده است نباید به دو سه روز برگزاری مختصر شود. بهتر است مسئولین همایشهایی در راستای معرفی ابعاد شخصیتی رسول اکرم(ص) در کشورهای مختلف برگزار و در آن زندگی فردی و اجتماعی نبی اکرم را کالبد شکافی کنند. همچنین تحقیقاتی به صورت مکتوب جمعآوری و بین سینماگران جهان توزیع نماییم و از این طریق محمد(ص) را بیشتر بشناسانیم. اگر موفق عمل کنیم، جرقهای در ذهن فیلمسازان برای ساخت اثر با موضوع پیامبر زدهایم.
تهیه کننده فیلم «طبقه وسط» شهاب حسینی خاطر نشان کرد: دائمی شدن دبیرخانه جشنواره محمد(ص) پیامبر صلح ضروری است و اگر این اتفاق نیافتد همه ضرر کردهایم. در این زمینه اساتید و دلسوختگانی هستند که دغدغه فعالیت را دارند و دائمی شدن دبیرخانه نقطه عطفی برای این هنرمندان خواهد بود.
سمواتی در پایان گفت: قطعا در سالهای آتی شاهد فعالیت و حضور بیشتر هنرمندان و برگزاری باشکوهتر و عظیمتر جشنواره خواهیم بود و آن روز است که این جشنواره به نخستین جشنواره جهان با نام نبی اکرم(ص) بدل خواهد شد.
شایان ذکر است، نخستین جشنواره بینالمللی فیلم محمد(ص) پیامبر صلح به همت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد فرهنگی، هنری شهید مدنی به دبیری مهدی حقیقی دیماه سال جاری در تهران برگزار میشود.