سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۳۰ خرداد ۱۳۹۶ در ۱:۰۰ ب.ظ چاپ مطلب
در هشتاد و دومین «سکانس» فرهنگسری فردوس مطرح شد :

«برادرم خسرو» واقعیت زندگی یک بیمار روانی را به تصویر کشید

neshast-khosro

احسان بیگلری در هشتاد و دومین «سکانس» فرهنگسرای فردوس گفت: «برادرم خسرو» علاوه بر جنبه خانوادگی و روان شناختی سعی کرده نحوه زندگی و مشکلات یک فرد دارای بیمار روانی را به تصویر بکشد.

به گزارش سوره سینما ، احسان بیگلری شامگاه دوشنبه ۲۹ خرداد ماه در مراسم نقد و بررسی فیلم «برادرم خسرو» که در فرهنگسرای فردوس برگزار شد گفت: در این فیلم خانوادگی سعی شده واقعیت های زندگی یک بیمار روانی را به تصویر بکشیم.

وی  در ادامه بیان کرد: داستان فیلم از این قرار است که نقش اول فیلم به نام خسرو (با هنرمندی شهاب حسینی)، مرد جوانی است که به بیماری دو قطبی مبتلاست و باید مدتی را در خانه برادرش ناصر (با بازی ناصر هاشمی) و همسرش (هنگامه قاضیانی) سپری کند؛ اما رفتارهای عجیب و کودکانه خسرو آرامش خانه ناصر را از بین می برد.

کارگران این فیلم سینمایی ادامه داد: حس برادری در این فیلم حداقل به ظاهر احساس نمی شود به همین منظور نام این فیلم را برادرم خسرو انتخاب کردم.

وی خاطرنشان کرد: در این فیلم ناصر برادر خسرو راه شادی را اصلا بلد نیست و همه احساس و حرکات خود را با قاعده عمل می کند.

در ادامه منتقد این فیلم سینمایی در اظهاراتی اعلام کرد: این فیلم جدا از جنبه خانوادگی، سعی دارد مشکلات یک بیمار روانی که بدلیل ژنتیک به این بیماری دچار شده را به تصویر بکشد.

آنتونیا شرکا به عنوان منتقد ادامه داد: این فیلم به خوبی نشان داد که آدم های دارای مشکلات روانی آدم های خطرناک نیستند و با ارایه راهکار و صحبت می توان با آنها زندگی کرد و همچنین آدم های بدون مشکل حداقل در ظاهر آدم های اکتیوی نیستند.

این منتقد سینما خاطرنشان کرد: فیلم برادرم خسرو با این همه داده ها و جزئیاتی که نشان می دهد می طلبد یک برخورد رودرروتر و تضاد آشکارتر بین دو برادر ایجاد شود.

وی اظهار کرد: فیلم سازان جوان همواره در صریح و بی پرده و رک بودن تعلل دارند که در این فیلم این موضوع به چشم می خورد.

بنا بر این گزارش؛ فیلم سینمایی «برادرم خسرو» در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر در بخش نگاه نو حضور داشت و نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی این جشنواره شد.

این فیلم سینمایی در جشن انجمن منتقدان و نویسندگان نیز در پنج رشته نامزد دریافت جایزه شد و دیپلم افتخار بخش خلاقیت و استعداد درخشان را کسب کرد.

احسان بیگلری (کارگردان و نویسنده)، پریسا هاشم پور (نویسنده)، سعید ملکان (تهیه کننده)، کیومرث پوراحمد (مشاور کارگردان)، محمدرضا جهان پناه (مدیر فیلمبرداری)، مصطفی خرقه پوش (تدوین)، حامد ثابت (موسیقی)، بابک کریمی طاری (طراح صحنه و لباس)، محمد کلاهدوز (طراح چهره پردازی)، علی نیک رفتار(عکاس)، بهناز شیربانی (مدیر رسانه ای)، شهاب حسینی، ناصر هاشمی، هنگامه قاضیانی و بیتا فرهی جمعی از عوامل و بازیگران این فیلم هستند.

همچنین قبل از مراسم نقد و بررسی، این فیلم سینمایی عصر دیروز (دوشنبه) در سالن سینمای فرهنگسرای فردوس اکران شد.

گفتنی است؛ سلسله برنامه های سکانس باشگاه فیلم فردوس به صورت ماهیانه در فرهنگسرای فردوس برگزار می شود؛ علاقمندان می توانند جهت شرکت در این برنامه به فلکه دوم صادقیه، بلوار فردوس شرق، بعد از چهار راه شهید سلیمی جهرمی مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۴۴۰۵۸۹۰۰ تماس بگیرند.