به گزارش سوره سینما به نقل از روابط عمومی دومین جشنواره فیلم سلامت، دکتر بابک زمانی در این دیدار گفت: علاوه بر اهدای جایزه، ما می توانیم بهترین فیلمی را که با موضوع سکته مغزی مرتبط بوده و در جشنواره فیلم سلامت شرکت داشته را در همایش انجمن استروک که در اسفندماه برگزار می شود، برای متخصصان مغز و اعصاب کشور نیز نمایش دهیم و پانلی مشابه پانل های جشنواره فیلم سلامت برگزار کنیم.
در ادامه، مهدی قربانپور مدیر اجرایی دومین جشنواره فیلم سلامت به استقبال قابل توجه از جشنواره سال گذشته اشاره کرد و گفت: پارسال هیات انتخاب و داوری به بهترین شکل کارشان را انجام دادند و امسال هم قرار است با همان نظم سال گذشته کار پیش برود. اما امسال فقط ۴ بخش فیلم های سینمایی، مستند، دانشجویی و برنامه های تلویزیونی را داریم که در بخش تلویزیونی عمدتا برنامه ها ترکیبی است و سال بعد ممکن است برنامه های ترکیبی را حذف و سریال را اضافه کنیم.
دکتر محمد کیاسالار رئیس هیات انتخاب نیز به این موضوع اشاره کرد که یکی از اهداف جشنواره، افزایش تعامل سینماگران و پزشکان است تا در ساخت فیلمهای سلامت محور، هم اولویتهای بهداشت و درمان لحاظ شود و هم پرداخت علمی تری صورت گیرد.
وی در ادامه گفت: پانل های جشنواره هم همین هدف را دنبال می کند.
در ادامه، دکتر بابک زمانی، نایب رئیس انجمن نورولوژی، در همین زمینه پیشنهاد کرد: قدم بعدی ما می تواند این باشد که پس از برگزاری جشنواره فیلم سلامت و به منظور هم افزایی، فراخوانی برای ساخت فیلمهای مرتبط با موضوع سکته مغزی بدهیم و در اقدامی مشترک با این جشنواره، جایزه ای را به بهترین فیلم بلند، مستند یا کوتاهی که به این بیماری شایع می پردازد، اهدا کنیم.
وی تاکید کرد که امروزه بیماری های نورولوژیکی مانند سکته مغزی و آلزایمر بسیار شایع شده اند و بهتر است اطلاعات لازم در این موارد از طریق رسانه فراگیر و اثرگذاری مانند سینما به مردم ارائه شود؛ چرا که این فرایند هم به سود خود مردم است، هم بازده کار پزشکان را افزایش می دهد.