به گزارش سوره سینما، مستند پرتره «دانشکده تا دانشکده» روایتی از زندگی علمی دکتر علی اسلامی، انگل شناس و استاد ممتاز دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و چهره ماندگار است.
علی اصغر ودایع خیری در این مستند سعی نموده علاوه بر خصوصیات جدی استاد در دانشگاه ، پشتکار بیش از اندازه و دستاوردهای او را پس بازنشستگی نیز دنبال نماید. دکتر علی اسلامی در دوران بازنشستگی دو گونه انگل را در جهان کشف و تشخیص داد و همچنین در سطح جهان به نام Dactylogyrus islami و Myrsidea islami ثبت نمود. این دانشمند برجسته در حوزه انگل شناسی انسان و دام در طول عمر علمی خود ، خدمات بسیار ارزشمندی به حرفه پزشکی داشته است. کارگردان این مستند در کارنامه خود علاوه بر مستندهای حوزه محیط زیست چندین پرتره از دانشمندان و چهرههای ماندگار کشور از جمله پرفسور جبه دار مارالانی پدر برق ایران را به تصویر کشیده است.
ودایع خیری درباره هدف خود از ساخت اینگونه مستندها گفت: فضای زلال زندگی مردان و زنان دانشمند کشورمان که در ده ها سال از عمر گرانقمیت خود ، بر تحقیق و مطالعه صرف می کنند و برای تحقق علم بی دریغ تلاش می نمایند ، می تواند چراغ راه آینده جوانانی باشد که مقصد خود را در زندگی به درستی کشف و درک نکرده اند . انسانهایی که دوران شیرین نوجوانی و جوانی خود را بر روی موضوعاتی صرف نموده اند که حاصل زحماتشان برای انسان و انسانیت بوده است .
کارگردان «دانشکده تا دانشکده» در ادامه افزود: دکتر علی اسلامی از جمله استادانی است که مطالبه گری از خود را در زمینه علم بیش از انتظار دارد. از کارهای بسیار ارزشمند دکتر اسلامی که در دوران بازنشستگی تحقیق نموده، واژهها و دانش بومی مناطق و نواحی مختلف ایران را به واژه های علمی و دانشگاهی جمع آوری و برگردان نموده است. این دایره المعارف از اثرات ارزشمند دکتر اسلامی است که در نوع خود بسیار ارزشمند است.
رونمایی از این مستند در روز پژوهش یکشنبه ۱۹ آذر ماه در سالن آمفی تئاتر دانشکده دامپزشکی اکران خواهد شد.
مستند «دانشکده تا دانشکده» به سفارش معاونت پژوهشی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران ساخته شده است.
عوامل تولید این مستند عبارتند از : کارگردان، تصویر بردار و تدوین: علی اصغر ودایع خیری، دستیار تدوین : مهدی تیموری، صدا بردار: ابولفضل رجبی، عکاس :علی احمدی، پوستر: مبینا ودایع خیری، برنامه ریز و هماهنگ کننده :سید جواد عقیلی و رامین آدین.