به گزارش سوره سینما، یونس شکرخواه استاد دانشگاه، پدر روزنامهنگاری آنلاین ایران و عضو هیات داوران بخش چندرسانهای جشنواره «جاده سبز» گفت: موسسه فرهنگی هنری فصل هنر امتحان خود را به خوبی پس داده است و به نمایندگی از شهر تبریز توانسته در تهران جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی را برگزار کند. واقعا برگزاری چنین جشنوارهای کار بسیار بزرگی است، شوخی نیست اینکه توانستهاند جشنوارهای که از تبریز برخاسته را در تهران برگزار کنند.
شکرخواه درباره پوستر نخستین جشنواره ملی چندرسانه ای «جاده سبز» که توسط حمیدرضا بیدقی طراحی شده است، بیان کرد: طرح این پوستر کار زیبا و منحصر به فردی است، در کنار طرحهای رنگی، کبوترهای نهفتهای نیز در آن به خوبی طراحی شده است.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه برای تحول هر کشوری سه کانون در آن دخیل است، تشریح کرد: اولین کانون، کانون آکادمیک است که توسط نهادهای آموزشی و پژوهشی وارد عرصه میشود، جریان دوم نیز نهادهای رسانهای هستند که این نهادها میتوانند ایده داده و چشم ناظر بر روی همه تحولات باشند.
شکرخواه با تاکید بر اینکه هر جایی که نور رسانه نتابد در آنجا احتمال فساد وجود دارد، توضیح داد: وقتی سخن از رسانه میشود بحث ما در مورد سینما، تئاتر و رسانههای مکتوب و دیجیتال است. اکنون با معضل انرژی به ویژه در حوزه برق مواجه هستیم، بیش از صد سال گذشته نیز این موضوع دغدغه بوده است و باید این امر را در نظر بگیریم که دغدغهای حل نمیشود مگر اینکه رسانه به آن ورود پیدا کند. اگر صنفی در جایی تشخیص داد که باید وارد عمل شود، باید این کار را پیش برده و نتیجه را تغییر دهد.
یونس شکرخواه در پایان با بیان اینکه همواره طولانی ترین سفرها با نخستین گامها شروع شده است، گفت: برگزاری جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی آغاز راهی برای برگزاری سایر جشنوارهها به ویژه جشنواره «جاده سبز» بوده است و امیدوارم این مسیر ادامه پیدا کند و چنین جشنوارههایی استمرار داشته باشند.
جشنواره ملی چندرسانه ای «جاده سبز» در ۱۰ محور کلی، ۱۷ موضوع تخصصی و سه بخش رسانه ای شامل آثار مکتوب، آثار تصویری و چندرسانه ای و گرافیک توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر با حمایت و پشتیبانی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی و تشکل های صنفی حمل و نقل جاده ای در بهمن ماه سال جاری به دبیری فرید حیدری در تبریز برگزار میشود.