سوره سینما

پایگاه خبری-تحلیلی سینمای ایران و جهان

sourehcinema
تاریخ انتشار:۱۰ فروردین ۱۴۰۴ در ۱۲:۵۰ ب.ظ چاپ مطلب

«رویاشهر»‌ از پایان فروردین به سینماها می‌آید

Royashahr

اکران عمومی انیمیشن سینمایی «رویاشهر» به کارگردانی محسن عنایتی از پایان فروردین در سینماها آغاز می‌شود.

به گزارش سوره سینما، انیمیشن سینمایی «رویاشهر» به نویسندگی و کارگردانی محسن عنایتی و تهیه‌کنندگی مصطفی حسن‌آبادی از پایان فروردین‌ماه به سرگروهی پردیس سینمایی مگامال و پخش موسسه بهمن سبز اکران عمومی خود را در سینماها آغاز می‌کند.

به طور همزمان تیزر جدیدی از این انیمیشن که ساخت آن برعهده علی نوروزیان بوده است، منتشر شد.

این انیمیشن سینمایی داستان ماجراجویانه پسربچه‌ای به نام آرات را روایت می‌کند که تصمیم دارد قهرمان شهری به نام «رویاشهر»‌ شود و در مسیر رسیدن به این آرزو، با رازهایی از گذشته و خانواده‌اش مواجه می‌شود.

این اثر ۹۰ دقیقه‌ای با مدیریت دوبلاژ امیرهوشنگ زند در چهارسال ساخته شده است و میرطاهر مظلومی، منوچهر والی‌زاده، منوچهر زنده‌دل، نگین کیانفر، اردشیر منظم، لیلا کوهسار، آرزو آفری و ارسلان جولایی از صداپیشگان آن هستند.

انیمیشن سینمایی «رویاشهر»‌ محصول مشترک سازمان سینمایی سوره، مرکز پویانمایی مهوا، اداره کل فرهنگی شهرداری تهران و استودیو آینده‌نگار است.

این اثر، دومین محصول سینمایی استودیو آینده‌نگار  پس از انیمیشن سینمایی «بنیامین» است که در سال ١٣٩٧ با استقبال بیش از ۶٠٠ هزار نفری مخاطبان، در زمره پرفروش‌ترین انیمیشن‌های تاریخ سینمای ایران قرار گرفت.


پاسخ دهید